ЗГОРІВ ХЛІВ У ТУРІ

Увечері у п’ятницю, 22 вересня, сталася пожежа у Турі. Заго-рілася господарська будівля (хлів) на обійсті Павла М. Вогонь охопив приміщення, у якому стояла худоба і зберігався господарський інвентар.

Одразу після повідомлення про пожежу на гасіння прибула Турська МПО, через кілька хвилин долучилася Заболоттівська, згодом приїхав і черговий караул Ратнівської пожежної частини. Хлів був дерев’яний, критий шифером, площею 8×4 м. У результаті пожежі приміщення знищене повністю, згоріло 2 тонни сіна, січкарня, кормозапарник, господарський інвентар. Проте з хліва встигли вивести худобу, тож вона не постраждала, а також пожежники не дали вогню перекинутися на господарську будівлю поблизу, розташовану за півметра від тієї, що горіла. Тож усі сили пожежники спрямували на те, щоб вогонь, який за лічені хвилини спустошив хліва, не наробив ще більшого лиха.

Найімовірніше, загорання сталося через коротке замикання електропроводки.

Марія ЛЯХ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>