ЗАВДЯКИ БЛАГОДІЙНИКУ У ПАРКУ РАТНОГО ОНОВЛЕНА ГРОМАДСЬКА ВБИРАЛЬНЯ

ТУАЛЕТНе раз доводиться  бувати у парку Ратного. Останніми днями був здивований, як, напевно, і всі, хто бачив громадську вбиральню, яка, кажуть,  насправді є шкільною. Та нею користуються всі ратнівчани, а особливо вона у потребі під час різних заходів, які відбуваються тут, у парку селища.

Будівельники взялися за її капітальний ремонт і  якраз доречно – напередодні святкування Дня Ратного. І вже гості селища відмітили зроблене. І хоча вбиральня є вбиральнею, та її не впізнати як всередині, так і ззовні.

За таку потрібну для ратнівчан і  наших гостей  роботу взявся наш молодий земляк Микола Нінічук, який говорив, що йому завжди хотілося щось хороше зробити для  своїх земляків.  Зупинився на громадській вбиральні,  бо знає, що її давно було варто привести у належний стан.  Робота вже зроблена. А нам залишається тільки подякувати благодійнику Миколі Івановичу, що взявся за таку  брудну роботу. Хай Вам вертається сторицею і завжди все задумане, омріяне збувається.  Сподіватимемось, що ще не один раз  ратнівчани  матимуть можливість дякувати Вам за хороші справи, зроблені  для нас.

З повагою і вдячністю – від імені групи молодих людей Андрій Мелешко

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>