ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

30 березня відбулося засідання виконавчого комітету Ратнівської селищної ради, на якому розглянуто ряд важливих питань, а саме: заслухана інформація  про виконання Програми  економічного і соціального розвитку селища Ратне за 2016 рік. Прийнято рішення винести дане питання на розгляд сесії селищної ради, а заходи, які не реалізовані в 2016 році, першочергово будуть втілені в 2017 році.

До виконавчого комітету звернулася Ратнівська центральна районна лікарня з клопотанням про корегування тарифів на послуги з централізованого водопостачання. Виконавчий комітет, врахувавши ріст витрат на здійснення господарської діяльності підприємства, пов`язаний з підвищенням у державі цін на електроенергію, зростанням мінімальної заробітної плати, погодив кориговані тарифи,  які станом на 01.04.2017 року  для населення становлять  9,00 грн. за 1 м куб.

Крім того, розглянуті заяви громадян, клопотання та відношення установ і організацій.

Володимир КУЛИК,

селищний голова

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>