Засідання групи взаємопідтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції

У невимушеній та затишній атмосфері з ініціативи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  відбулося засідання групи взаємопідтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, які проживають на території Прохідської сільської ради.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Матвійчук поспілкувався з присутніми щодо організації роботи спілки учасників антитерористичної операції. Вислухав проблемні питання, які виникли в присутніх, надав відповідні роз’яснення.

Про пільги, якими користуються учасники бойових дій, зокрема, з оплати житлово-комунальних послуг, медичного обслуговування та санаторно-курортного лікування,  про професійну реабілітацію учасників бойових дій розповіла начальник відділу персоніфікованого обліку осіб, які мають право на пільги, управління соціального захисту населення Оксана Сацюк.

Директор  районного центру соціальних служб для сім‘ї,  дітей та молоді  Ірина Костючик ознайомила присутніх з  можливістю пройти медико-психологічну реабілітацію як в реабілітаційному центрі на базі госпіталю для учасників Великої Вітчизняної війни, так і за допомогою волонтерського центру допомоги бійцям 51-ї ОМБР, в медичних та санаторно-курортних закладах області.

У ході зустрічі у присутніх виникла низка запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

Ірина КОСТЮЧИК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>