ЯК «ЖУРАВЛІ» САМАРИ ВЕСЕЛИЛИ

Минулої неділі хор ветеранів праці «Журавлі» прибув із візитом у с. Самари з нагоди сімдесятої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. До концертної програми входили виключно патріотичні пісні, а також вірші у виконанні почесного голови ради ветеранів Лідії Сахарук. Виступ хорового колективу тривав близько півтори години. До присутніх слухачів звернувся із вітальним словом почесний громадянин Ратнівщини, член президії ради ветеранів, колишній голова радгоспу «Самарівський» Микола Круглій, для якого Самари за роки праці стали рідними.

Оскільки зустріч відбулася на запрошення сільської ветеранської організації, то зі словами вдячності виступила її голова Тетяна Шинкарук та колишній директор школи, вчитель україн-ської мови та літератури Іван Скибук. Зустріч, у якій червоною ниткою простяглася тема миру і благополуччя в державі, вийшла теплою, щирою, відвертою. Задоволення від концертних номерів отримали усі поціновувачі мистецтва, що прийшли послухати прекрасний хор. По завершенню концерту зробили спільне фото біля пам’ятників загиблим у Другій Світовій війні та воїну-інтернаціоналісту Петру Штику і поклали квіти. Відвідали єдиного ветерана Другої Світової війни Павла Штика. Учасникам хору провели вичерпну екскурсію у місцевому краєзнавчому музеї, пригостили солодощами. Тож почесні ветерани хору «Журавлі» були дуже вдячні за теплий прийом, а самарівці – за гарне свято, яке для них зробили колеги-ветерани праці.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>