ЯК ДОРОЖНІЙ ЗНАК У ТРАВІ ОПИНИВСЯ

дай дорогуЩе 16 червня відбувся програшний матч України з Північною Ірландією, чимало часу спливло з того дня. Але наступної днини після гри під вікнами редакційно-видавничого комплексу «Ратнівщина» опинився дорожній знак «Дай дорогу», встановлений за кілька метрів від редакції перед перехрестям вулиць Серпневої і Шевченка.

Чи то розчаровані фанати не мали де подіти свої емоції, чи то так комусь знак заважав, а чи зайвий був – хтозна. Та, напевно, залізна труба була не під силу зловмисникам – далеко не віднесли, а подвір’я редакційно-видавничого комплексу стало саме тим місцем, звідки понівечений знак заглядає на сонце. Та якщо за три тижні цього ніхто не помітив, можливо, він нікому і не треба? Бо поліція на телефонний дзвінок з редакції про це ніяк не відреагувала, дорожні служби теж не шукають пропажу.

А ті, кому перехрестя незнайоме, хай думають, яка ж із доріг головна, а яка – другорядна.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>