Вшанували пам'ять загиблих АТОвців

покладання2 роки тому Волинь хоронила своїх перших героїв, які загинули в бою під Волновахою. В результаті нападу сепаратистів на сили антитерористичної операції, що стався 22 травня 2014 року, загинули 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади. Тому кожного року ми з жалем згадуємо цю трагедію.

23 травня за участі громадськості селища, учасників бойових дій на сході України біля пам'ятного знаку загиблим військовослужбовцям та біл-борду «Небесної сотні» в смт Ратне відбулися покладання квітів та поминальна панахида.

До присутніх звернулися голови райдержадміністрації та районної ради Андрій Харлампович та Михайло Макарук. Вони ще раз нагадали про героїзм та самопожертву україн-ських воїнів.

Хвилиною скорботи учасники дійства вшанували світлу пам'ять полеглих. Про відродження національної історії та героїв сьогодення говорив настоятель Іллінського собору отець Роман Бодак.

Андрій ЯЩЕНКО

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>