ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

День гідності День гідності121 листопада в Україні відзначили четверту річницю революції Гідності та День Гідності і Свободи.

З цієї нагоди до біл-борду героям Небесної Сотні і пам’ятної дошки загиблим учасникам АТО, що біля центральної районної бібліотеки, прийшли представники виконавчої влади і місцевого самоврядування, трудових колективів райцентру, духовенства на чолі з Гірниківським благочинним о. Іоанном Хіночиком, молодь і просто небайдужі ратнівчани. Хвилиною мовчання вони вшанували пам’ять тих, хто докорінно змінив хід новітньої історії України, відстояв гідність українського народу.

До присутніх звернулися керівники району. Голова райдержадміністрації Андрій Харлампович сказав, що події Майдану назавжди залишаться в нашій історії як символ незламності українського народу, символ того, що наша нація готова захистити свої права, свою честь і гідність.

— Ці герої загинули за те, щоб ми з вами жили краще, за ті якісні зміни, які повинні відбутися в нашому суспільстві, — наголосив голова районної ради Михайло Макарук. – Я вірю в те, що і владі, і нам всім не буде соромно перед пам’яттю наших героїв. Ми зробимо все, щоб наше життя стало кращим.

Присутні вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні і учасників АТО покладанням квітів.

Дмитро МОРОЗ

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>