Володимир Бондар: святкуючи під мирним небом, маємо шанувати тих, хто цей мир захищає

Володимир БондарПриємні святкові емоції об'єднали цього понеділка мешканців Гути та Кортеліс. В Кортелісах відзначили храмове свято Успіння Пресвятої Богородиці, а в Гуті — щорічний День села. Селяни обох громад скористалися нагодою, аби зібратись, поспілкуватись про життя-буття, насолодитися виступами місцевої самодіяльності.

Вкотре підтвердив, що пам'ятає про свій виборчий округ, і депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар. Помічниця обранця громади Ольга Мисковець побувала на заходах в обох селах і передала найтепліші святкові вітання від Володимира Нальковича, що наразі працює в керівництві Державного агентства лісових ресурсів у столиці.

Ольга Мисковець вручила подяки депутата учасникам АТО, ветеранам ВВВ, воїнам-афганцям, ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Варто зауважити, що приємним доповненням до кожної подяки була грошова допомога, сформована Володимиром Бондарем з власних коштів і внесків небайдужих підприємців та друзів-меценатів.

«На моє глибоке та щире переконання, — звернувся депутат у тексті подяки, — Ви належите до людей, що на полях війни і в мирній праці беззастережно віддають на благо своєї країни і своїх співгромадян частку свого здоров'я, енергії, сили. Відтак, як депутат обласної ради і державний службовець, я маю за честь висловити Вам сердечну подяку за той неоціненний внесок, що був зроблений Вами у розвиток і процвітання, у Незалежність і цілісність нашої держави.»

З нагоди свята Володимир Бондар не обійшов увагою і юних мешканців Кортеліс, котрим Ольга Мисковець передала від депутата спортивне знаряддя.

Свята минають, а, щоб забезпечити належне і комфортне життя мешканців округу, за нашою інформацією Володимир Налькович наразі працює над проектами бюджетного фінансування со-ціально-культурних об'єктів у відповідних сільських громадах.

Ольга ОРЛИК

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>