ВІДРЕМОНТУВАЛИ ДОРОГУ ПО ВУЛИЦІ ПРОЕКТНІЙ

відремонтували дорогуЗдали в експлуатацію відремонтовану дорогу по вулиці Проектній у Ратному протяжністю 242 м. Це відрізок дороги, який від вул. Серпневої веде до багатоквартирних та індивідуальних будинків. Також цим шляхом окремі батьки підвозять діток до дитячого ясел-садка, тому й було важливо облаштувати його належним чином.

Ремонт цієї дороги, за словами селищного голови Володимира Кулика, був внесений у проект соціально-економічного розвитку селища Ратне на 2016 рік. Її протяжність невелика, але через велику кількість ям та високий вміст глини в ґрунті тут майже завжди була багнюка. Тому людям було важко ходити, як і рухатися транспорту. Тож із бюджету селищної ради виділили кошти на вирішення цієї проблеми – 144 тисячі гривень.

Ремонт дороги здійснювала бригада будівельної організації ТзОВ «Кодет». Майстер Анатолій Гладишук розповів, що спочатку тут провели підготовчі роботи, висипали піском усі ями, вирівняли поверхню, тоді засипали великим щебенем фракції 40-70 мм (його витратили близько 400 тонн), втрамбували піском, тоді – дрібним щебенем фракції 5-20 мм (80 тонн), а вкінці висипали просмоленим відсівом (16 тонн).

Жителі вулиці Проектної надзвичайно задоволені результатом. Жартома кажуть, що зараз по цій дорозі уже можна не просто йти, а навіть котитися. Від імені всіх мешканців селищній раді і будівельній бригаді щиро подякувала депутат селищної ради Світлана Савлук.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>