ВІДРЕМОНТУВАЛИ ДОРОГУ ДОШНЕ-ЗАПІЛЛЯ-ДАТИНЬ

дошне дорогаКілька днів тому закінчився ремонт відрізка дороги Дошне-Запілля-Датинь, яка уже давно його потребувала. Роботи виконували працівники Ратнівської дільниці філії «Старовижівський автодор». Тож про виконані роботи ми поспілкувалися із майстром цієї дорожньої дільниці Адамом Герасимуком.

Він розповів, що ремонт здійснили за виділені департаментом інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації кошти. Повна сума склала сто вісімнадцять тисяч гривень. Відтак вдалося відремонтувати асфальтне покриття вулиці Датиня, яка прокладає шлях до Запілля. Зокрема, використали 24,3 тонни гарячого асфальтобетону. А до сіл Запілля і Дошне висипали 170 тонн білого щебеню. Ремонт проводився в межах екс-плуатаційного утримання доріг району.

Адам Улянович констатує, що важко працювати за відсутності людей, які покидають роботу через невиплату заробіт-ної плати. Так серед 15 дорожників частина – працівники Камінь-Каширської дільниці Старовижівського автодору. Люди працюють із надією, що колись їм таки заплатять зарплату.

23 вересня ремонт закінчили, під час якого дорожники мали проблему із постачанням гарячого асфальту. Так чи інакше, жителі сіл задоволені результатом. Принаймні у центрі села не буде ям до колін. Їх залатали. До слова, з державного бюджету щороку виділяють кошти на ремонти доріг по селах. У минулому – було особливо багато. У 2015 році – значно менше. Бригада ремонтувала дорогу у Видраниці, робила пішохідну доріжку в Ратному.

Роботи виконані, дорога відремонтована, для жителів Датинської сільради і приїжджих результат є, а от коли він буде у грошовому еквіваленті для тих, хто тут трудився, хтозна.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>