ВІДБУЛИСЯ ЗВІТНІ ЗБОРИ У СВК «ПРИП’ЯТЬ»

Протягом першого кварталу 2016 року в сільгосппідприємствах району відбуваються звітні збори за підсумками роботи за 2015 рік.

За інформацією заступника начальника — начальника відділу розвитку та маркетингу сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Павла Ковча, вони вже пройшли у СВК «Світанок», ТзОВ «Журавлини», СТОВ «Білорусь. Агро», СГПП «Надія», СВК «Гірниківський», звітно-виборні збори в СВК «Полісся», а ще попереду – в СВК «Україна». 6 березня такі збори відбулися в СВК «Прип’ять».

На них були присутні заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу райдержадміністрації Віталій Хвесик, заступник начальника управління АПР РДА Павло Ковч та голова ради сільгосппідприємств району Микола Шевчик. На порядок денний поставили п’ять питань. З доповіддю про фінансово-господарську діяльність СВК виступив голова СВК «Прип’ять» Роман Самарчук. Він розповів про розвиток галузей рослинництва і тваринництва та про шляхи подальшого розвитку господарства. Про фінансові результати і річний звіт за 2015 рік та затвердження планів на 2016 рік звітувала заступник головного бухгалтера, головний економіст Надія Гордун. Зокрема, середньоспискова чисельність працівників за 2015 рік склала 22 особи. Середньомісячна заробітна плата становила 1519 грн. Продукції усіх галузей господарювання реалізували на суму 1868,2 тис. грн., сплатили податків на суму 772759 грн. За підсумками 2015 року кооператив займає друге місце в районі після «Ратнівського аграрія» за поголів’ям ВРХ (526 голів).

Усіх присутніх жінок привітали з 8 Березня і подарували їм квіти. А голова профкому Степан Воробей нагородив грошовими винагородами найкращих працівників серед трактористів і водіїв, серед доярок і телятниць, а кожного працюючого – символічними грошовими винагородами.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>