Від Гути до Хабарища

У РЕЙСОВОМУ АВТОБУСІ «БРЕСТ — КОВЕЛЬ» ВИЯВИЛИ ТІЛО ЧОЛОВІКА

Під днищем рейсового автобуса, що прямував з Білорусі в Україну, в районі задньої осі було виявлено тіло чоловіка.

Пригода трапилася у ніч на четвер, 18 травня, коли прикордонники проводили попередній паспортний контроль в ПП «Мокрани».

На перший погляд здавалося, що це збитий пішохід. Однак і водій автобуса, і пасажири по дорозі до Мокран не пригадують аварій. Водій згадав лише якусь перешкоду в самому селі, за кілометр до прикордонного переходу.

«Було близько третьої години ранку, і толком цю перешкоду розгледіти не вдалося — після маневру ухилення вона виявилася якраз під задніми колесами і, начебто, залишилася позаду...», — розповів шофер.

Малоритські слідчі констатували: під автобусом виявилося тіло 40-річного місцевого жителя. Загинув він при наїзді автобуса або був на смерть збитий до цього — відповідь на це питання повинні дати судово-медичні експерти. На самому автобусі слідів ДТП не було.

Пасажири змогли виїхати в Ковель наступним рейсом, деякі вирішили дістатися місця призначення попутками.

СМЕРТЬ НА ВИРОБНИЦТВІ

Мешканець села Поступель Федір Наход, 1964 року народження, працював на підприємстві «Вітаут», що на колишньому хімзаводі, і загинув. Як саме? Кажуть, що під час виконання робіт на естакаді сортування лісопродукції  виникла несправність і під час її ліквідації у електродвигун  «схопило» верхній одяг робітника — чоловік впав і вдарився так сильно, що отримав важкі тілесні ушкодження. І хоча доставили потерпілого у відділення інтенсивної терапії  центральної районної лікарні, та врятувати його не вдалося – він вже був у стані клінічної смерті.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 271 ч.2  Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою,  якщо воно спричинило загибель людей або інші тілесні наслідки».

НЕ РОЗМИНУЛИСЯ  СКУТЕР З АВТОМОБІЛЕМ

У Жиричах сталася дорожньо-транспортна пригода вночі з неділі на понеділок.  Юнак, родом із Шменьок, скутером їхав із весілля,  а  молодий чоловік із Бродів автомобілем їхав на весілля, що у Жиричах. Зіткнулися. Обидва транспорти отримали механічні пошкодження, а водій скутера тілесні, з якими знаходиться у центральній районній лікарні.

І У ЗАБОЛОТТІ СТАЛАСЯ БІДА

Вже старший чоловік обробляв город мотоблоком. Здавав ним назад і не побачив, що ззаду перешкода — дерево, вдарився в нього  — мотоблок придушив чоловіка до дерева, та так, що від забаю серця він помер на місці.

Поліцейські знищили майже

200 літрів браги

У 41-річної мешканки села Самари  дільничні офіцери поліції  виявили 195 літрів закваски для виготовлення самогону. Виявлену брагу знищили. На власницю склали адміністративний протокол за ст. 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів  для його вироблення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує 170 грн. штрафу – інше не передбачено законодавством.

Валентина ПИЛИПЧУК

Один відгук на «Від Гути до Хабарища»

  1. Пишіть правду про трагедію!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>