Вічна пам'ять полеглим на полі бою, Честь і слава живим героям!

покладання квітівУ День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович, голова районної ради Михайло Макарук, представники місцевого самоврядування, установ, організацій району поклали  квіти до Обеліску Слави та на Братські могили.

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою  увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу – Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Панахиду за загиблими біля Обеліску Слави провів настоятель Іллінського собору отець Роман Бодак. Священнослужитель наголосив, що пам’ять про події Другої Світової війни повинна жити вічно, заради того, щоб більше ніколи не повторились події страшних лихоліть.

За упокій душ військових, які віддали життя за майбутні покоління та майбутнє країни, молився священик храму преподобного Амфілохія Почаївського Ігор Антонюк.

Віта ШЕВЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>