Весняно-польові роботи у сільгосппідприємствах району завершуються

Відбулася нарада за підсумками роботи в галузі агропромислового комплексу за І квартал року за участю керівників сільгосппідприємств – провів її начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Павло Ковч.

На нараді йшлося про утримання в належному стані меліоративних систем, про розрахунки за електроенергію і укладання  договорів на її постачання сільгосппідприємствами, про ідентифікацію та реєстрацію великої рогатої худоби та послуги, які надає ветеринарна служба,  про підсумки роботи в галузі тваринництва за три місяці року та літньо-табірне утримання великої рогатої худоби.

Підсумовуючи, Павло Ковч зазначив, що вже  завершуються у сільгосппідприємствах весняно — польові роботи. Посіяно 999 гектарів озимих культур,  в тому числі  721 гектар — на зерно та 278 гектарів -  на зелений корм. Ярих зернових посіяно на площі понад 800 гектарів, з яких понад 700 гектарів вівса, 60 – кукурудзи на зерно, та 5 гектарів ярої пшениці, решта -  зернобобові. Крім того, у СТОВ «Ратнівський аграрій» посіяно 28 гектарів гороху, 36 — олійної редьки, на часі посів соняшника на площі 221гектар.

Валентина Борзовець

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>