ВЕСНЯНЕ ЛАТАННЯ ДОРІГ У РАТНОМУ

весняне латанняНещодавно в Ратному завершився ямковий ремонт доріг на декількох вулицях. У зв’язку з тим, що окремі дороги з твердим покриттям кілька років не ремонтували і вони потребували хоча б «латання» вибоїн, навесні, до Пасхальних свят та 9 Травня, за кошти бюджету селищної ради вирішили відремонтувати дороги по вулиці Серпневій і част-ково Щорса, по вулиці Каштановій і частково Шкільній.

Ремонтні роботи виконувала бригада дорожників ТзОВ «Кодет» з Ковеля, які мають відповідну техніку та працюють виключно з якісними матеріалами. Суть ремонту полягала в тому, що фрезою вирізували пошкоджену ділянку асфальтобетону, обробляли ці місця бітумом, заливали асфальт та трамбували його котком. Ремонт тривав близько тижня.

Як повідомив селищний голова Володимир Кулик, зараз підсипають ґрунтові дороги селища, а надалі планують виготовити проекти на ремонт ще кількох доріг Ратного. Що ж стосується вулиці Богдана Хмельницького, планують здійснити капітальний ремонт цієї дороги за програмою «Дороги України». Вартість робіт становить 1,5 млн. грн. За програмою 50 відсотків вартості повинна покрити держава, а інших 50 – з бюджету селищної ради.

Тож ремонт доріг у Ратному продовжується.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>