В ГОСТЯХ У КАЗКИ

в гостяхВолинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка відвідала делегація учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашого району. Як повідомила завідувач психолого-медикопедагогічної консультації відділу освіти Олена Рудчик, до її складу входило двадцять сім дітей пільгових категорій (діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-переселенці із зони АТО, діти учасників АТО, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей та інші). Поїздку орга-нізував відділ освіти на запрошення обласного відділення Дитячого фонду України. Захід було приурочено Дню святого Миколая та відзначенню переможців обласного конкурсу малюнків та віршів «Україна очима дітей», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей. У програмі заходу були: казка «Бременські музиканти» (Волинський музично-драматичний театр), вистава до Дня святого Миколая (учні недільної школи Свято-Покровської церкви та студенти Волинської духовної семінарії), нагородження переможців конкурсу.

Вихованки навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступеня- дитячий садок» с. Мельники-Річицькі Анна Батурка та Ілона Середюк нагороджені грамотами та подарунками за зайняте ІІ місце в зазначеному конкурсі. Обід для дітей було організовано в коледжі технології, бізнесу та права Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки. Всі діти отримали неабияке задоволення та солодощі.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>