УЖЕ ДВІ ТУРЕЦЬКИХ ФУРИ ПОСТРАЖДАЛИ В РАЙОНІ ЗАМШАН

фураПротягом цієї зими поблизу Замшан з’їхали з дороги уже дві вантажівки з турецькими номерними знаками. Одна рухалася з території України в напрямку Європи, перевозила дерев’яні стовпчики і опинилася в кюветі. За висновком інженерів ПрАТ «Ратнів-ське РТП», яке займається обслуговуванням вантажних автомобілів, фура з’їхала з проїжджої частини з вини перевізника, який не дотримався технічних вимог.

Друга вантажівка опинилася в кюветі 22 січня неподалік від в’їзного знаку с. Замшани (табличку, до речі, кілька місяців тому вкрали, тож на початок села вказує лише два стовпчики, на яких був почеплений бляшаний знак). Ця фура рухалася у Мінськ, перевозила помідори. Працівники Ратнівського РТП встановили, що технічний стан автомобіля відповідав усім вимогам, тож, найімо-вірніше, з’їзд із проїжджої частини дороги стався через сильну ожеледь і недотримання умов обслуговування дорожнього полотна у зимовий період.

Для транспортування фур у Туреччину знадобилося багато часу. Як розповів директор ПрАТ «Ратнівське РТП» Сергій Лесик, одну вантажівку відремонтували для подальшого транспортування із виїздом на місце події. Іншу ж довелося розбирати на частини, аби завантажити у рефрижератори для відправки у Туреччину. Один із рефрижераторів до цих пір перебуває на території під-приємства.

Закономірно, ми поцікавилися у жителів Замшанівської сільської ради, чому на рівній дорозі в районі Замшан постійно трапляються ДТП. Люди розповіли, що колись, коли будували міжнародну автомагістраль, землю для її висипання завозили із старого кладовища. Проте це лише легенда і хтозна, чи можна із нею пов’язувати сьогоднішні події.

Марія ЛЯХ

Один відгук на «УЖЕ ДВІ ТУРЕЦЬКИХ ФУРИ ПОСТРАЖДАЛИ В РАЙОНІ ЗАМШАН»

  1. Oleg коментує:

    Добре що ці турецькі фури не їхали через розпіарений владою і розграбований пункт пропуску Гута-Отчин або суперсучасний Тур-Сушитниця.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>