У ЗАЛІЗНИЧНИКІВ – СВЯТО

У першу неділю серпня  — День профспілки залізничників і транспортних будівельників України. До цього дня на залізничній станції прикордонного значення «Заболоття», начальником якої ось уже 26 років є Валерій Бадзюк,  зроблена реконструкція режимної зони – замість старої металевої огорожі встановлено 150 метрів нової,  бетонної. Крім того,  встановлено металеву огорожу у прикордонній зоні для вантажних поїздів.

Сьогодні на станції працює тринадцять працівників, усі вони члени профспілки залізничників України. Старанно тривалий час працюють Ігор Глущук та Світлана Власюк – чергові по станції, Тетяна Ткачук – старший квитковий касир, Людмила Глинянко та Валерій Корсак – станційні працівники, та інші, які роботу свою люблять і ставляться до неї з відповідальністю.

На станції у зв’язку з анексією Криму зменшився більш як на 50 відсотків продаж квитків на Схід держави — їздили через Заболоття на відпочинок в основному білоруси. У зв’язку з тимчасовою забороною відправки лісових вантажів за кордон, а це основний вантаж, який відправляли із станції Заболоття, зменшились і  вантажні роботи.

Та станція працює стабільно, як зазначає начальник Валерій Бадзюк.

На сьогодні пасажиропотік на станції становить тисячу осіб у день — білоруси продовжують «атакувати» український ринок у прикордонному селищі.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>