У вогні загинула бабуся

8 лютого сталася пожежа у селі Видраниця. На службу 101 надійшло повідомлення о 18 год. 50 хв. Горів дерев’яний житловий будинок, в якому мешкала одинокопроживаюча  Марія Торопова, 1947 року народження. Місце її прописки – м. Миколаїв, та вона вже тривалий час жила у цьому селі. На місце події виїхали пожежники місцевої пожежної частини с. Видраниця, які й взялися гасити вогонь, слідом за ними прибули і ратнівські рятувальники — співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №14. Почувши інформацію, що в будинку, ймовірно, є бубуся, рятувальникам довелося використати спеціальні апарати стиснутого повітря, аби пробратися без шкоди для власного здоров’я у задимлений будинок і знайти бабусю. Знайшли, але уже мертву.

В цілому, окрім того, що загинула бабуся, вогнем пошкоджено не так і багато: речі домашнього вжитку та 10 квадратних метрів стіни. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електропроводки. Як говорять у селі, але це вже неофіційні дані, що загорання сталося, більше всього, від зарядного пристрою до телефону. Офіційна ж версія загорання встановлюється.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ), Г. С. Лавренюк (смт Ратне)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>