У ВОДОГОСПОДАРНИКІВ РАЙОНУ ПЕРШІ МІСЦЯ

Працівники міжрайонного управління водного господарства відсвяткували своє професійне свято. Привітав колектив і проінформував про зроблену роботу начальник управління Михайло Тимощук. А ще водогосподарників вітали Ростислав Кравчук — начальник Волинського обласного управління водних ресурсів, Микола Макарук – голова районної ради та інші. Присутнім на урочистій годині був журналіст газети «Голос України» Микола Якименко, який пише матеріал про водогосподарників області.
В цілому колектив спрацював не погано. В обласному огляді-конкурсі на кращу підготовку осушувальних систем до роботи, який був проведений між управліннями системи облводресурсів у травні нинішнього року, експлуатаційна Прип’ятська дільниця (начальник Василь Дейнека) зайняла перше місце. На першому місці і Оріхівська насосна станція, машиністами якої є Степан Сидорук та Олександр Шинкарук. Вони відзначені грамотами та грошовою винагородою. За сумлінну працю та з нагоди профе-сійного свята велика група працівників була нагороджена грамотами обласного та районного значення, преміями.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>