У соцпрацівників «гаряча» пора

З першого травня згідно із постановою КМУ “Про удосконалення надання житлових субсидій» внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.
Всім уже відомо, що субсидія нинішнього року призначається на 12 місяців — в опалювальний і неопалювальний сезон. До управління соціального захисту населення вже звернулося за призначенням житлових субсидій 903 особи, 572 справи уже опрацьовані. Крім того, 1108 особам, які отримували субсидію в опалювальний період 2014—2015 року, нарахування субсидії проводиться автоматично.
Працівникам управління доводиться плідно і наполегливо працювали не лише у робочий час, а й в позаробочий, у вихідні, аби вчасно опрацювати заяви ратнівчан на отримання субсидії.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>