У  районі   створено   переносний рекрутинговий   пункт

У рамках інформаційної кампанії з популяризації військової служби за контрактом та на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 21 червня 2016 року №286 «Про додаткові заходи забезпечення виконання в області планових завдань з відбору кандидатів на військову службу за контрактом» в районі створено переносний рекрутинговий пункт.

Функціонуватиме він в багатолюдних місцях населених пунктів району, а чергуватимуть у ньому та розповідатимуть про переваги контрактної служби працівники військкомату. Кожен ратнівчанин може підійти та ознайомитися з умовами вступу на контрактну службу до Збройних Сил України, отримати пам’ятку з повною інформацією, записатися до лав українського контрактного війська.

У четвер роз’яснювальна робота проводилася в центрі Ратного, а у п’ятницю пункт працював у Жиричах. Як наслідок — і перші результати – один потенційний військовослужбовець виявив бажання стати військовим.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>