У ПРОХОДІ ЗРОБИЛИ ЯЛИНКУ З…КНИЖОК

ялинкаЇї спорудила і прикрасила бібліотекар Катерина Кикла. А використала  вона для цього більше 40 великих книг, серед яких  громіздкі енциклопедії.  Прикрасила ялинку молода бібліотекарка сосновим гіл-лям, позакладавши його між книжки, та ялиновими шишками, які ви-блискують золотом та сріблом. А зверху такої неординарної ялинки — бант з гірлянди. Хто заходить в бібліотеку, дивується новому образу ялинки, а дехто приходить на екскурсію, щоб побачити, як виглядає новорічна книжкова красуня.

— Я в Інтернеті бачила різні вироби з незвичайних матеріалів, у тому числі і ялинки, захотілося зробити щось оригінальне і в себе, – говорить Катерина Кикла. – Порадилась із  завідуючою клубом Оксаною Аврамук, вона схвалила мою ідею. І ось книжкова ялинка радує око кожного, хто заходить до нас. Знаю, що книжкова ялинка є і в ратнівській бібліотеці.

Катерина відзначає, що в передноворічні та новорічно-різдвяні дні пожвавилось відвідування бібліотеки дітками, незважаючи, що у них зимові канікули. Діти особливо цікавляться  колядками та щедрівками – таким чином готуються по-належному до свят.

 Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>