У ПРОХОДІ — СХОД СЕЛЯН ТА ВЕЧОРНИЦІ

вечорниці ПрохідНа сході селян, який відбувся у спортзалі місцевої школи,  розглянули декілька питань. Про виконання бюджету  за минулий рік прозвітувався перед виборцями сільський голова Олександр Гресик. Він також озвучив, який мають бюджет на нинішній рік.

Йшлося на сході про перспективи розвитку села на нинішній рік, зокрема, про участь громади у Міжнародній програмі терито-ріального співробітництва Білорусь – Україна, про освітлення села Прохід – вже розроблена проектно-кошторисна документація,  про створення громадського пасовища, про облаштування смітника та про виділення в оренду земельних ділянок юридичним та фізичним особам через аукціон. Також ішлося й про необхідність капітального ремонту вулиць, а особливо вулиці Шкільної, яка вкрай розбита,  – вирішили здійснити поки що своїми силами її ямковий ремонт.

Взяв участь у сході селян  Михайло Макарук, голова районної ради,  житель  села Прохід, який вів мову про децентралізацію влади та реформу органів місцевого самоврядування.

А опісля «Дівчата-чарівниці» запросили всіх на вечорниці, які підготували завідуючі клубами сіл Прохід, Конище та Комарове Оксана Аврамук, Галина Грицевич та Валентина Кіперчук, бібліотекар с. Прохід Валентина Пословська.  На вечорниці прибули і «Баба Параска з бабою Палажкою», роль яких прекрасно зіграли всім відомі гумористки місцева Ніна Філюк та Світлана Панасюк, працівниця районної бібліотеки. Вечорничили і школярі Ангеліна Бурчак, Аня, Олена та Іван Антонюки, Дмитро та Віталій Корпачі, Олександр Зек, вчитель музики Сергій Ятчук. І їм щиро аплодували глядачі, дякували за приємно проведений час.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>