У ПОСТУПЕЛІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ПРЕСТОЛЬНИЙ ПРАЗНИК ТА ДЕНЬ СЕЛА 

У поступеліУ день святого великомученика Дмитра Солунського, 8 листопада, у Поступелі відсвяткували престольний празник та день села. Свято розпочалося, як і завжди, з богослужіння у місцевому храмі.  Співслужили зі священиком Миколою, настоятелем храму,   священики інших парафій. На Божу службу прийшли не лише  православні села, а й з округи.

А вже в післяобідню пору у місцевому клубі розпочалося свято «Село моє рідне» . Поступельчан  та їхніх гостей щиро привітали староста села Сергій Борисюк та помічник народного депутата України Степана Івахіва  Наталія Малинецька, яка зачитала вітальну телеграму від Степана Івахіва з побажаннями всього найкращого жителям села. Наталія Дмитрівна оголосила про подарунки, які привезла   від Степана Івахіва та благодійного фонду «Патріоти Волині»  для розіграшу у лотерею: мікрохвильову піч, соковижималку, фен для сушки волосся, годинники, праску, плед. Окрім того  подарунком від Степана Івахіва та від благодійного фонду «Патріоти Волині» був виступ народного аматорського ансамблю «Награш» з Ковеля,  якому щиро аплодували присутні в залі. А присутніх на святі було повен зал.

Для  своїх односельчан та гостей співали, розказували вірші та гуморески, танцювали Світлана Сахарчук, В’ячеслав Михалевич, Богдан Октисюк, Віта Заєць, танцювальний гурт одинадцятикласниць в складі Віти Заєць, Людмили Корпач та Насті Приймачук, Світлана Токарська та Галина Триндюк із Зоряного.

Прекрасно вели святкове дійство Маріна Бохонська та Світлана Понеділок.

Після концерту вперше в історії села відбувся розіграш лотереї. І усі 150 квитків були виграшними. Супер-приз від Степана Івахіва — мікрохвильова піч — довівся багатодітній мамі Галині Борисюк.

На завершення свята відбулася дискотека. А для дітей впродовж дня працював парк розваг.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>