У парку відпочинку реконструйовано по-новому тенісний корт

У паркуКажуть, що здорова духом людина здатна творити хороші і добрі справи. Де взяти наснаги, щоб бути здоровим? Безперечно — у спорті. Саме він дисциплінує, виробляє у характері наполегливість, терпіння, прагнення перемагати. А це так потрібно молодим, щоб їм хотілося жити й працювати для рідного краю.

Тому в нашому парку попри сумніви окремих песимістів реконструйований тенісний корт площею 261 кв.м, щоб молодь мала, звідки черпати енергію для хороших творінь.

Працівники комунгоспу ще трохи раніше змонтували конструкції огорожі корту та пофарбували їх. За кошти селищної ради виклали новий асфальтобетонний майданчик для корту. А нині останні штрихи з розмітки тенісного корту здійснили активісти під керівництвом спеціаліста по роботі з сім'єю, молоддю та спортом.

Згідно з кошторисом, будівництво  тенісного корту становить 75852 гривні. Новий корт дозволить спортсменам, любителям і дітям грати в теніс, а наше завдання — створити  максимально комфортні умови для розвитку.

Усіх, хто хоче одержати позитивні емоції, відчути приплив енергії, запрошуємо у парк селища для гри в теніс.

Ірина Кулик,

спеціаліст по роботі

з сім'єю, молоддю та спортом Ратнівської селищної ради

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>