У Млиновому вшанували прикордонників

Святкове дійство з нагоди Дня прикордонника відбулося минулої суботи у Млиновому. До актової зали сільської ради  запросили весь особовий склад відділу прикордонної служби «Доманове» — прикордонників вітали, їх  нагороджували, для них співали і їм дякували за працю.

А насамперед, після вступних слів ведучих, присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих прикордонників та всіх українців, які віддали життя за Україну.

З вітальними словами виступили Олександр Сайко – начальник відділу прикордонної служби «Доманове»,  Михайло Макарук – голова районної ради, Сергій Музийчук – заступник начальника відділу з персоналу,  Василь Лях – районний суддя, які не просто вітали, а й кращим із кращих вручали грамоти, подяки за роботу різних рівнів та подарунки.

Зі словами подяки за співпрацю, за надання допомоги  в орга-нізації охорони громадського порядку на територіях Млинівської та Кортеліської сільських рад звернулися до прикордонників сільські голови цих рад Анатолій Оніщук та Василь Жигаревич, які також на свято прийшли з грамотами та подарунками.

А ще слово мав священик місцевого Іллінського храму отець Іоан, який зичив прикордонникам успішної роботи та миру у державі.

Вітальні слова перепліталися щирими словами ведучих, які й повідали історію становлення прикордонної служби у нашому краї, та піснями, які дарували військовослужбовцям аматори сільської сцени разом з завідуючою клубом Галиною Корнелюк.

Валентина Борзовець

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>