У КЮВЕТІ ОПИНИЛОСЯ ДВА АВТОМОБІЛІ

Погода протягом останніх двох тижнів змінювалася то сильними снігопадами, то плюсовими температурами, то мінусовими, внесла свої корективи у стан дорожнього покриття в районі. Зокрема, через сильну ожеледь поблизу Замшан на трасі Ковель-Брест у кювет «злетіло» два автомобілі.

14 січня житель міста Ковель, який рухався дорогою на автомобілі «Peugeot Partner» (Пежо Партнер), не впорався з керуванням та опинився у кюветі. Через чотири кілометри від того місця трапилася подібна пригода. Із керуванням не впорався водій фури «Renault Magnum» (Рено Магнум), в результаті чого його знесло з дороги.

Аварійно-рятувальні роботи здійснили працівники Ратнівського районного сектору управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятівники за допомогою лебідки і троса витягли обидва автомобілі з кювету.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>