У КОНИЩІ ГРОМАДА ВИЙШЛА НА ТОЛОКУ

конище субНа сході селян, який відбувся у Конищі минулої неділі, жителі вирішили всі гуртом вийти на толоку і поприбирати у  селі. Тож вже у  четвер зібралось до тридцяти чоловік, які й взялися за роботу. Працювали  зранку і до закінчення робочого дня, а разом з ними і сільський голова Олександр Гресик. Зробили великий об’єм робіт: прибрали частину вулиці Центральної та біля інваліда дитинства Федора Бурчака, на прилеглій території до його обійстя та за магазином, що у центрі, – тут чималий клапоть землі, який не прибирався роками, і де зібралося не  тільки достатньо сміття, а ще й заріс чагарниками. Тож було що робити – вирубували кущі, загрібали, збирали, що закопували, а що палили. У кінцевому результаті, хоч і втомлені, та задоволені роботою і порядком, який навели, і ті, що працювали, і ті,  хто не працював. Бо чистота завжди радує і милує кожного.

Окрім того, на сході селян громада домовилась спільними зусиллями у співфінансуванні з сільською радою взятися за ремонти грунтових доріг. А громада – це сила. І знову ж, а хто, якщо не ми?! Для себе ж, для своїх дітей!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>