У ДТП У РАТНОМУ — ТРОЄ ЗАГИБЛИХ ТА П’ЯТЬ ПОСТРАЖДАЛИХ 

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася в Ратному по вул. Центральній неподалік кафе «Калина» (хімзавод) 14 січня  о 17 год. 20 хв. – зіткнулися лоб в лоб два легкові автомобілі марки «Жигулі».

За інформацією Володимира Каноніка, начальника Ратнівського відділу поліції,  на місці дорожньо-транспортної пригоди відразу ж загинув водій одного з автомобілів — ратнівчанин Федір Себестянович, 1974 року народження, який рухався в напрямку Ковеля. За життя Івана Головія, 1994 року народження, жителя с. Жиричі, який був за кермом іншого автомобіля, та життя його мами Любові Головій медики боролися в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні, та, на жаль, і син, і мама померли. У хірургічному відділенні опинилися батько загиблого Микола Головій, дружина Тетяна та сестра Світлана Данилюк, жителька          с. Гірники.  До речі, Іван та Тетяна два місяці тому відгуляли ве-сілля…

Двом пасажирам першого автомобіля Сергію Б., 1990 р. н., та Катерині К., 1996 р.н., була надала медична допомога.

За фактом відкрите кримінальне провадження.

З початку року на Ратнівщині сталося чотири дорожньо-транспортних пригоди, у двох з яких чотири особи загинуло та шість отримали тілесні ушкодження різного ступеня – це з врахуванням нинішньої ДТП.

9 січня  Олександр Мазурик, житель с. Заріччя Ковельського району, обганяючи автомобіль, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де автомобіль вдарився в придорожнє дерево — водій загинув на місці, його дружина Зоряна, родом із Заліс, отримала тілесні ушкодження.

Будьте обережні на дорогах!

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>