У ДАТИНСЬКІЙ ТА ВЕЛИМЧЕНСЬКІЙ СІЛЬСЬКИХ РАДАХ ПРАЦЮВАЛИ СОЦІАЛЬНІ СЛУЖБИ

Фахівці  із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом зі спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації в рамках роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, здійснили виїзд на територію Датинської та Велимченської сільських рад з метою обстеження умов проживання та здійснення оцінки потреб дітей, які виховуються в таких сім’ях.

Разом з головами сільських рад відвідали три сім’ї на території Датинської та дві сім’ї на території Велимченської сільських рад. З батьками провели профілактичні бесіди щодо вживання алкоголю, тютюнопаління, належного виконання батьківських обов’язків. За результатами обстеження одну дитину направили в центральну районну лікарню для лікування.

У ході роботи в сільських радах здійснили перевірку цільового використання одноразової допомоги при народженні дитини. Охопили шість сімей.

Разом з тим, психолог центру з метою надання всебічної підтримки  відвідав дві сім’ї учасників антитерористичної операції. Вони отримали консультації щодо оформлення субсидій та можливої медико-психологічної допомоги (реабілітації), поновили соціальні паспорти.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>