ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ РУХУ У НВК СЕЛА САМАРИ-ОРІХОВІ

З 9 по 15 листопада у НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Самари-Оріхові відбувався тиждень безпеки вуличного руху з метою профілактики та збереження життя і здоров’я вихованців навчального закладу.

У рамках запланованих акцій провели практичне заняття з правил поведінки під час руху, посадки і висадки з громадського транспорту на прикладі шкільного автобуса, який перевозить оріхівських дітлахів. Цю роботу провели педагог-організатор Світлана Тарасюк і завуч Лариса Приймачук. Вихователі дитячого садка проводили профілактичні заняття під час прогулянок із дошкільнятами. Для школярів молодших класів вчителі-класоводи організовували бе-сіди «Безпека на дорозі – безпека Твого життя» та «Безпека вуличного руху». Старшокласники разом із класними керівниками 5-10 класів провели вікторину «Твій друг – безпечний рух», а одинадцятикласники були учасниками інтерактивної бесіди «Чи знаєте Ви?», організувати проведення якої допомагала класний керівник Зіна Самарчук. Вчитель образотворчого мистецтва Валентина Зданевич разом із п’ятикласниками організувала виставку малюнків «Береженого Бог береже». Вона була спрямована на те, щоб нагадати учням, як правильно поводитися на вулицях міст і сіл та у громадському транспорті.

Ніна ОРИЩУК,

заступник директора НВК с. Самари-Оріхові

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>