СВЯТО ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ЗАБРОДАХ

Свято до дняНещодавно у Забродах відбувся святковий концерт, приурочений Дню Незалежності України.

З вітальними словами звернувся до присутніх голова Забро-дівської об’єднаної територіальної громади Микола Калачук. Звучали пісні у виконані Тетяни Миронюк, Леоніда Миронюка, Катерини Романюк, Алли Лахтюк, Вікторії Сидорук, Катерини Корнелюк, Каріни Корнелюк, Вероніки Боговід. Дуже підбадьорив гостей запальний танець”Duele el corason” у виконані танцювального гурту “Ескада”.

На честь атовців була оголошена хвилина мовчання і прозвучала пісня «Тумани» у виконанні  тріо  Катерини Романюк, Тетяни Миронюк, Леоніда Миронюка.

Завершився концерт неперевершеним TOP-DANCE “Танцюй Україно“, який  розпалив неймовірні емоції у жителів та гостей       с. Заброди. Зі словами подяки на сцену вийшов голова Забродів-ської ОТГ Микола Калачук. Усі присутні були до нестями вражені побаченим і почутим. Про це свідчили гучні оплески та слова захоплення і вдячності жителів, які виходили із зали у піднесеному настрої. А ми ж, працівники культури, у свою чергу щиро дякуємо всім учасникам концерту, які допомагають нам робити свято для людей.

Людмила ЖОВНЕРУК,

художній керівник Забродівського будинку культури

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>