Служба 101

ЗА КІЛЬКА ДНІВ АЖ ТРИ ПОЖЕЖІ

19 серпня у Жиричах, на обійсті Валентина Д., спалахнула господарська споруда. Виклик у Ратнівську пожежну частину надійшов о 12.40 год. Коли команда прибула на пожежу, там уже працювали місцеві вогнеборці. Вогонь вдалося погасити, але він знищив споруду та усе сільськогосподарське приладдя, яке в ній знаходилося. За попередніми висновками, пожежа сталася через коротке замикання електропроводки.

Така ж причина загорання господарської споруди у Жиричах і на обійсті Івана С. 25 серпня. Пожежа сталася об 11.24 год. У результаті оперативної роботи пожежників будівлю вдалося врятувати, проте дах знищений.

Також 25 серпня сталася пожежа в Ратному. О 7.15 год. загорілася господарська споруда на обійсті Людмили К. Ратнівські пожежники полум’я приборкали, однак одна стіна сильно пошкоджена вогнем. Причина пожежі встановлюється.

СУХА ТРАВА ГОРИТЬ ШВИДКО

21 серпня поблизу села Теребовичі Самарівської сільської ради сталося загорання сухої трави. Вогонь охопив площу 1 га. Він швидко розходився полями і сінокосами, які розташовані навпроти лісового масиву «Чорний ліс».

Вогонь загасили спільно силами Самарівської і Ратнівської пожежних команд та лісівників. Ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Тож будьте обачними та обережними. Не кидайте недопалки, не запалюйте суху траву чи стерню.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>