СІЛЬСЬКА РАДА БЕЗ СЕКРЕТАРЯ

Після виборів сільським головою в селі Самари-Оріхові стала Ольга Октисюк, яка до того з 6 березня 1991 року працювала на посаді секретаря сільської ради. Тож на своїй роботі, як то кажуть, «зуби з’їла». І цьогоріч більшість виборців села волевиявилася на її користь. Відтак посада секретаря стала вакантною.

На першій сесії сільської ради секретарем обрали Наталію Белаш. Вона приступила до виконання своїх обов’язків, але з часом зрозуміла, що не зможе впоратися із навантаженням. Так сільська рада залишилася без секретаря. На даний момент Ольга Октисюк сама виконує роботу і секретаря, і голови. Каже, що справляється. Роботи вистачає, але лад усьому дає. Її підтримують і допомагають колеги з бухгалтерії. Проте з Нового року планують, що секретарем стане бухгалтер Ніна Літвін.

На запитання, що планує зробити у наступному році, голова відповідає, що важко наперед говорити про роботу, адже коштів немає. Однак планують здійснити вуличне освітлення вулиць Центральної, Молодіжної та Незалежності. Про оцінку своєї діяльності Ольга Михайлівна не говорить. Каже лише, що пройде час і її роботу оцінять люди. Комусь сподобається, комусь – ні, так завжди було і так завжди буде. А вона як сільський голова намагатиметься зробити усе можливе на благо села.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>