СХОД СЕЛЯН У САМАРАХ

У неділю, 6 березня, в Самарах у приміщенні будинку культури відбувся сход селян, у якому взяв участь і заступник голови ра-йонної ради Олександр Бенедисюк. На зустрічі порушували питання благоустрою села та охорони озера Луки.

Люди радилися, як можна впорядкувати місцеве сміттєзвалище і боротися із засміченням села. Вирішили провести суботники, як тільки настане сприятлива погода.

Друге питання – охорона озера Луки у зв’язку з початком нерестового періоду. Так як минулого року водойму зарибнили, то залишається актуальним патрулювання у нічну пору доби, аби зловмисники не займалися браконьєрством. Тож постановили відповідно до норм законодавства займатися рибальством лише вудками і з берега, а човни не використовувати і щоночі по двоє чоловіків мають охороняти водойму.

Розглянули на сході також питання переоформлення документів на паї. Зокрема, йшлося про те, що сертифікати на володіння земельними паями підлягають переоформленню.

Всі бажаючі мали можливість висловити своє бачення проблем, задати запитання, на які відповідали сільський голова Микола Маргес і Олександр Бенедисюк.

Марія ЛЯХ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>