СЕМІНАР З ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

Енергоносії в Україні дорожчають нині мало не щодня, тож проблема економії цих ресурсів та енергозбереження стає все більш актуальною для кожного жителя. Тому у вівторок в Ратнівській селищній раді відбувся семінар для мешканців багатоквартирних будинків на тему «Енергоефективність у житловому секторі». Цей проект впроваджує в Україні Світовий банк за підтримки Швейцарії.

Перед слухачами виступив координатор проекту у Волинській області Петро Лавринюк. Він розповів, як і на чому можуть зекономити мешканці багатоквартирного будинку, яким чином створити об’єднання його співвласників (ОСББ) та організувати його роботу, щоб можна було скористатися програмами підтримки державними та місцевої влади і залучити їхні кошти. Експерт відповів на численні запитання присутніх та пообіцяв свою підтримку у створенні ОСББ, а також вручив Довідники ОСББ з проектами документів.

Дмитро МОРОЗ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>