Ще раз про «наболіле»

Шановний Володимире Степановичу Кручок!

Прочитав і я Вашу статтю «І у мене болить душа за майбутнє». Зізнаюсь, для мене вона була дуже «пізнавальною» щодо моєї вигаданої присутності на «таємній нараді», ба, навіть більше, — щодо мого, кимось і з якоюсь метою вигаданого, нібито даного «благословення» на призначення директора Ратнівського міжгосподарського лісгоспу.

З великою повагою ставлюсь до Вашого вболівання за долю лісової галузі, якій Ви віддали багато років Вашого життя. Тоді тим більше Ви, як член-засновник підприємства, не можете не знати, що Ратнівська районна рада не має права втручатись у діяльність, в тому числі і в правовстановчу, суб'єктів господарювання, оскільки вона не є членом-засновником.

Чи були Ви цілком щирі, свідомо (чи піддавшись чиїмось «вивертам»), упускаючи деталі в своїй оповіді: «в Білому домі» скликають таємну нараду"? То хто ж скликав, в чиїх кабінетах вона проходила і хто дійсно брав у ній участь? Чи про це Вам вигідніше промовчати? З усією відповідальністю запевняю Вас, що згадувану у Вашій статті «таємну нараду» 18.03.2016 р. районна рада не ініціювала і участі у ній я, як голова районної ради, не брав.

Що ж до мого, згаданого Вами так званого «благословення» на призначення директора Ратнівського міжгосподарського лісгоспу, яке з усіма перипетіями відбувалось у вересні-жовтні 2015 року, то досить елементарних знань хронології подій: на посаду голови Ратнівської районної ради я був обраний 5 листопада 2015 року і, повірте, за «благословенням» до мене ініціатори цих подій не звертались.

Тож залишаймося самими собою, не піддаваймося ні на чиї «виверти» і творімо сьогодні наше майбутнє з чистим сумлінням та відповідальністю за свої вчинки. І нехай з приходом світлого Христового Воскресіння Господь благословить усіх жителів Рат-нівщини на добрі справи і чисті помисли.

Щиро ваш — голова Ратнівської районної ради                                                       Михайло Макарук

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>