ЩЕ ОДНА ДОРОГА ЗБУДОВАНА В РАТНОМУ

кулик дорогаПощастило мешканцям невеличкої  вулиці Молодіжної, яка поблизу «Околиці» з’єднує дві великі вулиці: Партизанську та Лесі Українки. Тут уже майже звикли, що в дощову погоду було, як кажуть, ні проїхати, ні пройти. І ось напередодні виборів розпочалися роботи, а вже  23 листопада повністю завершились,  і це при тому, що будівництво дороги не було  передбачене Програмою соціально-економічного розвитку селища на нинішній рік.

— У нас появилися кошти від продажу двох котелень на аукціоні, — розповідає селищний голова Володимир Кулик. – Частину з них ми спрямували на будівництво цієї дороги, яка є в низині і майже завжди непроїзна. Протяжність дороги всього 355 метрів, витрати ж становлять 192 тисячі 194 гривні. Роботи провела Ратнівська дільниця філії «Старовижівський автодор» і провела якісно, згідно із технологією: крупнозернистий камінь, щебінь, пісок та відсів — товщина в межах 15 сантиметрів. За такою ж технологією ми вже робили дороги в Ратному, вона виправдовує себе. І хоча не асфальтне покриття, а білощебеневе – дорога хороша.

У  Адама Герасимука, майстра філії «Старовижівський автодор», поцікавилась заодно, як сьогодні функціонує підприємство, чи виплачує заборгованість по заробітній платі своїм працівникам, на що відповів, що заборгованість погашена по вересень, але вже з вересня  утворилася нова, та люди працюють.

Валентина  БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>