Робота на перспективу

Безперебійне постачання та якість питної води є першочерговим завданням комунального господарства.

У цьому напрямку робота постійно вдосконалюється та покращується. З місцевого бюджету та з власних надходжень з року в рік направляються кошти на розширення централізованого водопостачання.

Так, за останні роки чимало зроблено в плані реконструкціі  водопроводу з частковою його заміною. Крім того, прокладено новий водогін на деяких вулицях, проведено гідродинамічну очистку та промивку чотирьох артсвердловин в селищі. У попередньому році на артсвердловині на території ПМК-8 по вул. Новій замінено електрообладнання та інше.

Наприкінці 2017 року приватним підприємством «Гал-Автоматика» здійснена реконструкція інженерно-технічного обладнання на артсвердловині «Грушка» по вул. Шкільній. Встановлення нової автоматичної системи управління на базі частотних перетворювачів електропостачання  дає можливість здійснювати подачу води безпосередньо у водорозподільчу мережу, минаючи водонапірну башту, що з економічної точки зору допомагає значно зменшувати втрати води та забезпечує стабільний тиск при подачі споживачам.   (Вартість даних робіт 59 тис. грн.)

Впровадження цієї нової технології є ще одним кроком для реалізації програми «Питна вода» в селищі і дасть можливість збільшити кількість домогосподарств з централізованим водопостачанням.

Адам Нінічук,

начальник ВУЖКГ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>