РЕСПУБЛІКАНСЬКА НАРАДА У ЗАБРОДАХ

колегія15 жовтня на базі СТОВ «Ратнівський аграрій» відбулась республіканська нарада-семінар з питань розвитку і ведення м’ясного скотарства в Україні. У ній взяли участь представники цієї галузі тваринництва із чотирьох областей – Волинської, Чернігівської, Житомирської та Хмельницької, де зосереджено 60 відсотків поголів’я м’ясної великої рогатої худоби в державі.

Учасники наради спочатку побували в господарствах Ковельського і Турійського районів, а потім на пасовищах та фермі СТОВ «Ратнівськимй аграрій» у Якушах, де побачили стадо і ознайомилися з веденням тваринництва. Інформували гостей директор господарства Валентин Чернецький та його засновник Андрій Панніков, який напередодні спеціально прилетів з Кіпру.

Пленарне засідання відбулося в будинку культури в Забродах. Вів його директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко. У роботі наради-семінару взяли участь також директор департаменту тваринництва Міністерства агропромислової політики та продовольства України  Микола Кваша, радник голови Волинської облдерж-адміністрації Андрій Харлампович, науковці.

Детальніше про нараду – в одному з наступних номерів газети.

Дмитро МОРОЗ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>