Ремонт доріг в Ратне продовжується

В останні дні вересня та на початку жовтня в селищі проводиться підготовка дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період. На піщані дороги селища завезено майже 150 КамАЗів або майже 1500 тон піску. Це дало можливість провести поточний ремонт доріг по вулицях і провулках селища, зокрема, по вулицях Корнелюка, Партизанська, Л.Українки, Паші Савельєвої, Зарічної, Граничної, Учительської, Паркової, Крайньої. В даний час проводиться грейдерування і розгортання піску вулиць і провулків селища для нормального функціонування і роботи особливо в осінньо-зимовий період.

До слова зазначу, що відповідно до Програми економічного та соціального розвитку селища Ратне на 2015 на розвиток та удосконалення інфраструктури дорожнього господарства направлено майже 3 млн. 800 тис. грн., а станом на 1 жовтня цього року вже освоєно робіт на капітальний та поточний ремонт доріг 4 млн. 300 тис. грн.

Багато це чи мало по цифрах судити важко. Зокрема, проведено капітальний ремонт дороги з асфальтобетонним покриттям вулиці Партизанська протяжністю понад 1 км., вул. Меха-нізаторів майже 400 метрів, щебеневим покриттям покритті дороги вул. Миру і Поліська понад 1 км, вул. Щорса майже 600 метрів, що є надійною основою в наступних роках для асфальтно-бетонного покриття. Проведено капітальний ремонт пішо-хідної доріжки по вулиці Газіна від центральної дороги до центральної районної лікарні та поточний ремонт цієї дороги. Вцілому по капітальному ремонту доріг використано 3 млн. 800 тис. грн., а на поточний ремонт- майже 500 тис. грн. Зокрема, проведений поточний ремонт вулиці Шевченка, частково вулиці Серпнева, тротуарна доріжка в районі будинку культури, стоянка для автотранспорту біля центрального ринку і інші.

На розчистку снігу до кінця року передбачено 60 тис. грн. Це дасть можливість забезпечити стабільну роботу дорожнього господарства в зимовий період.

Василь Долюк,

головний бухгалтер, депутат селищної ради

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>