РЕМОНТ ДОРІГ У РАТНОМУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Ремонт доріг Ремонт доріг1Основою транспортної системи у селищі є вулиці. Ратнівчани прагнуть відсутності ям на дорогах і гарантій та якості виконаних ремонтів.

Не будуть тішитися самим лише фактом того, що ґрунт абияк покрито чимось твердішим за бруд.  Днями завершено ремонт дороги по вулиці Привітній. Як розповів селищний голова Володимир Кулик, ця вулиця має протяжність всього 500 метрів. Декілька років тому спільно господарським методом за кошти мешканців вулиці та селищної ради було відремонтовано щебеневим покриттям половину зазначеної дороги. Однак інша частина в негоду була непроїзною. Жителі неодноразово зверталися до селищної ради за допомогою.

За ремонт даної ділянки дороги по вулиці Привітній взялася бригада Старовижівської філії облавтодору на чолі з майстром Адамом Герасимуком. Протягом шести липневих днів відремонтували щебеневим покриттям непроїзну ділянку. Роботи здійснені згідно із технологічною картою. Завезли ґрунт, зробили основу щебенем фракції 40×70 в кількості 303,9 тонни,    ущільнили, а зверху покрили щебенем меншої фракції 0×30 в кількості 58,8 тонни.

Ремонт даної ділянки дороги профінансовано з бюджету селищної ради. Кошторисна вартість становить 196, 6 тисячі гривень. Таким чином у Ратному стало ще на одну проблему менше.

Леся ГРІНЧУК

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>