ПРИВІТАЛИ ЖУРНАЛІСТІВ РЕДАКЦІЇ РАЙОННОЇ ГАЗЕТИ

6 червня журналісти газети «Ратнівщина» відзначили своє професійне свято.

Трудовий колектив редакційно-видавничого комплексу «Ратнівщина» з професійним святом — Днем журналіста – привітали голова районної державної адміністрації  Андрій Харлампович та голова районної ради Михайло Макарук.

Представники влади зазначили, що районна газета відіграє  важливу роль, адже журналісти пишуть літопис нашого краю. Побажали у період реформування подальшого розвитку та процвітання, великих тиражів та поповнення читацької аудиторії. А також усьому  творчому колективу щастя, здоров’я, схвальних відгуків, відвертості та мужності, творчих ідей, миру, благополуччя в родинах і найголовніше — отримувати задоволення від своєї роботи.

За досягнуті успіхи у праці та з нагоди 30-річчя безперервної роботи на підприємстві грамотою райдержадміністрації і подарунком нагороджена робітниця відділу поліграфії комунального підприємства «Редакційно-видавничий комплекс «Ратнівщина» Лариса Нінічук. За сумлінну працю, високий професіоналізм Подяку голови районної ради і подарунок отримала завідуюча відділом соціальних проблем газети Марія Лях.

Завітали з подарунками та щиро вітали колектив зі святом селищний голова Володимир Кулик, заступник та секретар Надія Романюк та Галина Приймачук, головний лікар центральної ра-йонної лікарні Михайло Бегаль, директор районного центру зайнятості Іван Миронюк. Помічник народного депутата Степана Івахіва Володимир Бащук разом із привітаннями вручив колективу від благодійного фонду «Патріоти Волині» величезний торт.

У свою чергу редактор газети Дмитро Мороз та колектив подякували усім за щирі та теплі вітання.

Влас. інформ.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>