ПРИВІТАЛИ ТА ПРИГОСТИЛИ ПЕНСІОНЕРІВ

До Дня людей поважного віку, який щорічно відзначають в Україні, готувалися і в Гутянській сільській раді. На свято запросили пенсіонерів, яким до 1 жовтня виповнилося 80 і більше років, а таких у селі проживає 80 осіб, а також пенсіонерів, які в часи роботи були нагороджені орденами. Таких у селі десять.

Напередодні 1 жовтня учні школи привітали їх зі святом, вручили запрошення і квіти. За підтримки спонсорів-підприємців Руслани Матвіюк, Олени Головій, Галини Головій, Анатолія Свіржевського у приміщенні сільської ради накрили солодкий стіл. День видався сонячним і теплим, тож старенькі змогли прийти.

Зі своєю концертною програмою завітали учасники худож-нього аматорського колективу «Льонок». З квітами прийшли вітати пенсіонерів і учні школи. Ділилися спогадами, згадували нелегку працю. Як швидко пролетіли літа… Із Міжнародним днем людей похилого віку привітав присутніх сільський голова Іван Хомич.

Допомогу в організації та підготовці зустрічі надали члени ветеранської організації Марія Мазурик та Ніна Безносюк.

Ганна ПАНАСЮК,

голова ради ветеранів с. Гута

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>