Привітали держслужбовців

З нагоди Дня державної служби відбулися урочисті збори державних службовців району. З вітальними словами до винуватців свята звернувся голова райдержадміністрації Андрій Харлампович. Він оголосив подяки заступнику голови  райдержадміністрації Сергію Матвійчуку та провідному спеціалісту-юристу служби у справах дітей Катерині Пословській — за зайняті перші місця у змаганнях із шашок та тенісу у районній та обласній спартакіадах «Здоров’я» серед державних службовців, переможцю І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» спеціа-лісту ІІ категорії-юристу апарату  райдержадміністрації Наталії Колєснік — за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків.

Привітав держслужбовців голова районної ради Михайло Макарук. Почесні грамоти районної ради він вручив спеціалісту І категорії сектору житлово-комунального господарства Людмилі Арсенюк, головному спеціалісту сектору платежів до пенсійної системи Старовижівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Людмилі Михальчук, головному спеціалісту відділу надходжень та видатків управління Державної казначейської служби України у Ратнівському районі Валентині Токарській, спеціалісту та провідному спеціалісту управління соціального захисту населення Валентині Романович та Світлані Шевчик, завідувачу сектору державного земельного кадастру відділу Держгеокадастру у Ратнівському районі Людмилі Сашко.

Вітали присутніх та вручали подарунки керівник апарату райдержадміністрації Світлана Юзепчук, депутати обласної ради Михайло Бегаль та Валентин Чернецький, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик.

Андрій ЯЩЕНКО

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>