ПРИВІТ ІЗ ЗОНИ АТО

До редакції зателефонувала група військовозобов’язаних із 44-ї артилерійської бригади, в складі якої наші земляки Петро Назарук із Старостине та Іван Шишко із Здомишля. Вони від себе особисто, від наших односельчан, від командира батареї, ковельчанина, капітана Володимира Майданюка, якого шанують і визнають солдати, дякують за чуйність, розуміння, доброту і патріотизм Андрію Харламповичу – раднику голови облдерж-адміністрації. А ще старшим людям із Здомишля – Федору та Павліні Дерев’яненкам за хороше виховання сина – також волонтера, доброї душі людини, Андрія Дерев’яненка. Їхнє розуміння і багатьох інших, підтримка не лише волонтерською допомогою, а й щирим, патріотичним словом, допомагають відстоювати незалежність України, її територіальну цілісність.
Спілкуючись із солдатами, спитала звичне, як живеться їм у «гарячих» точках України? У відповідь пролунало, що забезпечені і харчуванням, і одягом, що всі налаштовані патріотично, навіть, окремі з них після демобілізації готові і далі захищати свою державу. Бо в цій, своїй, державі їхні сім’ї, діти, батьки, родина. І знову пролунало звичне: «Хто ж, як не ми?!» А ще, говорячи про шосту хвилю мобілізації, солдати дивуються позиціям окремих військовозобов’язаних, які всілякими способами ухиляються від мобілізації. Вони ж особисто горді тим, що є українцями за походженням, свідомістю і за станом душі.
Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>