Про роботу «мобільного соціального офісу»

Робота спеціалістів «мобільного соціального офісу» забезпечує в межах своїх повноважень реалізацію державної політики соціального захисту населення та сприяє покращенню соціального обслуговування та надання соціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання громадян.

Протягом травня «мобільний соціальний офіс» у складі працівників управління соціального захисту населення, Пенсійного фонду, ЦСССДМ проводив виїзний прийом громадян у Щедрогірській, Височненській, Річицькій, Гутянській сільських та Заболоттівській селищній радах.

У ході роботи спеціалісти провели співбесіди з населенням, надали консультації з питань призначення житлових субсидій, надання пільг окремим категоріям громадян, пенсійного забезпечення. Протягом місяця було прийнято документи на призначення державних допомог та житлових субсидій від 322 сімей, обстежено умови проживання сімей, встановлення факту догляду 70 сімей.

Зоя Лукашук,

заступник начальника управління

соціального захисту населення

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>