ПОЧЕСНІ ЖИТЕЛІ ВЕЛИМЧЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

У Велимчому вже входить у добру традицію щорічно визначати кращих людей за певними критеріями і присвоювати їм звання «Почесний житель села». Таке рішення приймають депутати на сесії сільської ради. Так було минулого року, так є і нинішнього. Правда, цьогоріч до почесних велимченців приєднались ще й почесні датинці, оскільки дві сільські ради об’єднались в одну з центром у Велимчі.

Звання “Почесний житель Велимченської громади» за рішенням сесії присвоюється жителям громади, які зробили вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади, виховання та якість освіти молоді, охорону та збереження здоров’я односельчан, підвищення авторитету територіальної громади як на місцевому, так і на державному рівні, та на знак великої поваги до їх політичної позиції й громадської діяльності.

Званням «Почесний житель Велимченської громади» нагороджені велимченці: Іван Семенович Нікончук – педагог, Марія Пав-лівна Геч – фельдшер, Тетяна Дмитрівна Нікончук – доярка, та датинці: Григорій Васильович Буднік – колгоспник, учасник бойових дій, інвалід Великої Вітчизняної війни, Катерина Микитівна Капітула та Касинія Филимонівна Малюх – педагоги.

Анастасія Павлович, сільський голова, всім їм вручила листи-подяки, посвідчення «Почесний житель села» та квіти.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>